AcasăDanemarcaO româncă a primit în Danemarca 5 cutii cu bunuri de 21.000...

O româncă a primit în Danemarca 5 cutii cu bunuri de 21.000 de euro, să le aducă în țară, dar poliția i le-a luat, în Germania

Un Sprinter care venea din Danemarca în România a fot verificat la intrarea în Germania și polițiștilor de frontieră li s-au părut suspecte cinci cutii de carton pline, pe care, după verificare, le-au confiscat, scrie site-ul de știri al Poliției Federale.

Mai întâi, un șofer a spus poliției federale că încărcătura îi aparține. Când i s-a cerut să furnizeze dovada deținerii celor 63 de laptopuri și telefoane mobile care erau în cutii și pe care se presupunea că le cumpărase în ambalajul lor original, brusc s-a făcut că nu mai înțelege limba germană și comunicarea cu agenții a devenit imposibilă. S-a întâmplat sâmbătă dimineața, în jurul orei 7:25, când o patrulă a poliției federale a verificat un Mercedes Sprinter alb, la ieșirea din B200 Klues, după ce acesta a intrat în țară din Danemarca. Toți cei trei ocupanți ai microbuzului au putut să se identifice.

Citeşte întreaga ştire: O româncă a primit în Danemarca 5 cutii cu bunuri de 21.000 de euro, să le aducă în țară, dar poliția i le-a luat, în Germania: „Cui aparțin de fapt?”

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca
<