AcasăDanskO turistă daneză a aruncat chiştocul unei ţigări pe O PLAJĂ din...

O turistă daneză a aruncat chiştocul unei ţigări pe O PLAJĂ din Sardinia. Ce a urmat

O turistă daneză a aruncat chiştocul unei ţigări pe O PLAJĂ din Sardinia. Ce a urmat

Mucurile de ţigară sunt considerate unele dintre cele mai poluante reziduuri, având nevoie de aproximativ 200 de ani pentru a se descompune, potrivit Rai News.

O turistă daneză a fost amendată cu suma de 600 de euro pentru că a aruncat un chiştoc pe o plajă din Sardinia, relatează site-ul TheLocal.it, care-i îndeamnă pe turişti să fie mai atenţi când vizitează alte ţări. Daneza a fost surprinsă de un poliţist aruncându-şi ţigareta pe o plajă de la Alghero, în nord-vestul Sardiniei. Femeia ar fi protestat, dar ulterior şi-a recunoscut fapta şi şi-a cerut scuze, potrivit postului Rai.

Autorităţile de la Alghero au intensificat controalele pe plaje, în august, alţi turişti riscând să fie amendaţi pentru că fac mizerie.

Mucurile de ţigară sunt considerate unele dintre cele mai poluante reziduuri, având nevoie de aproximativ 200 de ani pentru a se descompune, potrivit Rai News.

Alt turist danez a ajuns la începutul săptămânii pe prima pagină, în presa italiană, după ce a plătit suma de 29.226 de coroane (3.920 de euro) pentru a veni cu taxiul la Roma, de la Odense, parcurgând 1.803 kilometri şi traversând Europa pentru a vizita o anumită biserică din capitala italiană.

Pe de altă parte, turiştii sunt vizaţi de autorităţile italiene pentru tot felul de abateri. În Sicilia, autorităţile au început să aplice amenzi în valoare de 500 de euro străinilor care încearcă să fure bucăţi din faimoasa stâncă Scala dei Turchi (Scara turcilor), după o serie de furturi de roci de un alb strălucitor din această formaţiune stâncoasă.

Dar Sicilia nu este singurul din Italia în care turiştii se comportă în acest fel. La începutul anului, un turist canadian a fost surprins, la Roma, cu un fragment din Colosseum în rucsac.

De asemenea, unii turişti au fost surprinşi distrugând monumente antice – inclusiv Colosseumul şi Ponte Vecchio de la Veneţia – sau statui.

http://www.gandul.info/magazin/o-turista-daneza-a-aruncat-chistocul-unei-tigari-pe-o-plaja-din-sardinia-ce-a-urmat-13134782

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca