Parcă GEME DE PLĂCERE! INNA, ÎN EXTAZ, PE STRADĂ, la Copenhaga!

7
1395

Frumoasa Inna le dă tot timpul fanilor câte un subiect de dezbatere şi cum pe reţelele sociale e foarte activă are grijă să posteze cam tot ce face. Chiar şi momentele când e în… extaz.

„Copenhaga. Înainte de sesiunea de scris (n.r. – piese). Muzica mă face să îmi pierd controlul. Vă iubesc pe toţi!”, a scris Inna azi pe Twitter, lângă două fotografii „proaspete” din Copenhaga, unde pregăteşte un nou proiect.

Într-una dintre pauze, Inna s-a fotografiat pe o stradă, cu căştile pe urechi, în timp ce asculta muzică. Mai mult, cântăreţa trăia la maximum fiecare vers, astfel că şi trupul ei nu a mai ascultat de raţiune. Astfel, Inna pare să fie în extaz, după ce muzica a făcut-o să îşi piardă controlul, zâmbeşte şi savurează fiecare secundă.

 

Simpatica Inna este o artistă foarte activă pe reţelele de socializare. Ea îşi ţine mereu fanii la curent cu ceea ce face, iar luni seară le-a împărtăşit fanilor pe Twitter că se află în drum spre Copenhaga. Totodată, ea i-a invitat pe aceştia să ghicească în ce scop se deplasează în capitala Danemarcei. Atât i-a trebuit! Mesajele au început să curgă cu zecile într-un timp foarte scurt, astfel că artista s-a trezit cu telefonul „mort”. Din fericire, inconvenientul a fost remediat destul de rapid, iar cântăreaţa a putut să le scrie din nou fanilor pe Twitter: „Petrecăreţilor… mi-aţi blocat telefonul cu mesajele voastre :)”.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/inna-plateste-pretul-celebritatii-vezi-ce-a-patit-cantareata-din-cauza-fanilor_42958.html#ixzz25Z5qLrfq

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here