AcasăPrima paginaParcă GEME DE PLĂCERE! INNA, ÎN EXTAZ, PE STRADĂ, la Copenhaga!

Parcă GEME DE PLĂCERE! INNA, ÎN EXTAZ, PE STRADĂ, la Copenhaga!

Frumoasa Inna le dă tot timpul fanilor câte un subiect de dezbatere şi cum pe reţelele sociale e foarte activă are grijă să posteze cam tot ce face. Chiar şi momentele când e în… extaz.

„Copenhaga. Înainte de sesiunea de scris (n.r. – piese). Muzica mă face să îmi pierd controlul. Vă iubesc pe toţi!”, a scris Inna azi pe Twitter, lângă două fotografii „proaspete” din Copenhaga, unde pregăteşte un nou proiect.

Într-una dintre pauze, Inna s-a fotografiat pe o stradă, cu căştile pe urechi, în timp ce asculta muzică. Mai mult, cântăreţa trăia la maximum fiecare vers, astfel că şi trupul ei nu a mai ascultat de raţiune. Astfel, Inna pare să fie în extaz, după ce muzica a făcut-o să îşi piardă controlul, zâmbeşte şi savurează fiecare secundă.

 

Simpatica Inna este o artistă foarte activă pe reţelele de socializare. Ea îşi ţine mereu fanii la curent cu ceea ce face, iar luni seară le-a împărtăşit fanilor pe Twitter că se află în drum spre Copenhaga. Totodată, ea i-a invitat pe aceştia să ghicească în ce scop se deplasează în capitala Danemarcei. Atât i-a trebuit! Mesajele au început să curgă cu zecile într-un timp foarte scurt, astfel că artista s-a trezit cu telefonul „mort”. Din fericire, inconvenientul a fost remediat destul de rapid, iar cântăreaţa a putut să le scrie din nou fanilor pe Twitter: „Petrecăreţilor… mi-aţi blocat telefonul cu mesajele voastre :)”.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/inna-plateste-pretul-celebritatii-vezi-ce-a-patit-cantareata-din-cauza-fanilor_42958.html#ixzz25Z5qLrfq

RELATED ARTICLES

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca