AcasăPrima paginaPentru restaurantul Dracula din Copenhaga cautam ospatari români cunoscatori ai limbii daneze!

Pentru restaurantul Dracula din Copenhaga cautam ospatari români cunoscatori ai limbii daneze!

Dracularestaurant Rumænsk København

Incepand cu data de 1 august va asteptam la primul restaurant autentic romanesc in Copenhaga „Dracula Rumænsk restaurant” situat in centrul capitalei pe Brobergsgade 5, 1427 København K, langa magazinul Irma

Suntem prezenti de peste 15 ani in aproape toate marile orase ale lumi pe 4 continete, 36 locati iar din 1 august si in danemarca, Copenhaga iar pana de Craciun anul acesta speram si in orasul Aarhus, restaurantele Dracula va intampina cu cele mai alese preparate traditionale romanesti la cele mai bune preturi dar si cu un sortiment variat de mâncăruri internaționale menite să satisfacă până și cele mai sofisticate gusturi.

Brobergsgade 5, 1427 København K, langa magazinul Irma! Cautam ospatari cunoscatori ai limbei daneze!

Dracularestaurant Rumænsk København

RELATED ARTICLES

5 COMENTARII

  1. Ma numesc Gritto Gheorghe ,37ani locuiesc in copenhaga de 5ani,divortat 2 baieti. Sunt interesat de locul de munca , nu sunt calificat ca ospatar dar am experienta 2 ani. Cu multa stima Gheorghe.

  2. ion, dumitru, gheorghe, vasile, romanache, ai inteles? te-a lamurit redactia. cauta in alta parte, aici pe blogul asta se pun „anunturi” la misto. apropo, pe viitor cand te mai lauzi ca esti divortat, numai spune ca ai si 2 copii (sa-ti traiasca), pentru ca, copiii sunt la mama lor, nu la tine, deci tu esti divortat si singur. in legatura cu anuntul, zici ca nu esti calificat, dar ai experienta 2 ani, pai experienta ta consta in, ori spalatul vaselor, ori curatarea toaletelor ceea ce nu are legatura cu ospataria. mai mult decat atat pun pariu ca esti un romanache pripasit pe meleaguri daneze doar pentru a-ti plati datoriile la bancile romanesti, iar limba daneza e ceva de care n-ai auzit in viata ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca
jan pe