AcasăPrima paginaPonta, bun de premier. In Danemarca!

Ponta, bun de premier. In Danemarca!

Victor Ponta3 200x150 Ponta, bun de premier. In Danemarca!

Liderul PSD Victor Ponta este comparat cu premierul danez Helle Thorning- Schmidt, intr-un editorial publicat de Huffington Post. Autorul articolului, jurnalistul Matt Browne apreciaza ca presedintele social democratilor urmeaza o strategie politica “precauta ce combina alianta cu partenerii progresisti”. Articolul intitulat “Dupa cea de-a Treia Cale: alternativele progresive ale austeritatii europene”  face o analiza asupra situatiei politice din Europa, remarcand faptul ca “in urma cu zece ani, 13 din cele 15 tari member ale UE erau conduse de guvernari ce se bazau pe dezvoltare. Astazi, domina politica de austeritate, chiar daca, doar in trei state din cele 27, sunt la putere socialisti, social-democrati sau laburisti”.

Jurnalistul considera ca, in prezent, in Europa, exista o competitie intre cele doua doctrine politice pentru a face fata austeritatii: “una care incearca sa limiteze efectele Pactului de stabilitate al zonei euro si cea de-a doua, care cauta o alternativa la acesta”, scrie Huffington Post.

Strategia potrivit careia, Pactul de stabilitate fiscal trebuie limitat, apartine unei noi gandiri de modernizatori, cum ar fi si premierul danez Helle Thorning-Schmidt, aflat la putere din septembrie anul trecut, dar si liderului PSD Victor Ponta, “cel care are de facut fata alegerilor in noiembrie”.

Matt Browne e de parere ca “ambii politicieni apeleaza la o strategie precauta care combina alianta cu parteneri progresisti, care sa asigure o baza electorala solida si o agenda reformista care sa ofere crestere pentru mediul de afaceri si sa declanseze schimbari in mediul guvernamental”.

sursa :

 

http://www.nasul.tv/2012/02/24/ponta-bun-de-premier-in-damenarca/


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

RELATED ARTICLES

3 COMENTARII

  1. Uitati-va la fata lui de imbecil ! Seamana leit cu Ion Iliescu…. acelasi zimbet parsiv ! Chiar nu realizeaza ca lumea s-a saturat de ei???? Cretini oameni !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Comentarii

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura