AcasăStiriPregătiri pentru Eurovision sub bagheta unui regizor din Danemarca

Pregătiri pentru Eurovision sub bagheta unui regizor din Danemarca

Paula Seling şi Ovi se pregătesc pentru Eurovision. Astăzi au filmat într-un parc din Capitală clipul care va fi prezentat în timpul spectacolului de la Copenhaga, înainte de intrarea lor în scenă. La filmare a fost prezent şi un regizor venit special din Danemarca. Reprezentanţii noştri vor concura în cea de-a doua semifinala, pe 8 Mai.

Fiecare participant la Eurovision, înainte de inetrpretarea melodiei, îşi prezintă ţara. O carte de vizită pentru fiecare concurent. Sosită din Danemarca, o echipă a organizatorilor are misiunea ca, în două zile, să realizeze postcardul României la Eurovision 2014. Paula şi Ovi au răspuns azi provocării.

„Mai ales credem în miracole”, afirmă Paula Seling.

„Credem în miracole, pentru că aşa am început acest proiect crezând în miracole şi vrem, împreună cu noi, să facem miracole împreună. Deci, votaţi-ne să facem un miracol!”, a declarat Ovi.

„Oamenii ăştia frumoşi se transformă în nişte specialişti în pirotehnie, pentru ce, veţi vedea”, spune Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la Eurovision.

„Favorita mea e România. Îmi plac Ovi şi Paula foarte mult şi cred că au voci nemaipomenite”, declară Sidse Carstesns, regizoarea din Danemarca.

– See more at: http://stiri.tvr.ro/pregatiri-pentru-eurovision-sub-bagheta-unui-regizor-din-danemarca_42556.html#sthash.rqrhhEzX.dpuf

Pregătiri pentru Eurovision sub bagheta unui regizor din Danemarca

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca
alex pe