Pregătiri pentru Eurovision sub bagheta unui regizor din Danemarca

0
911

Paula Seling şi Ovi se pregătesc pentru Eurovision. Astăzi au filmat într-un parc din Capitală clipul care va fi prezentat în timpul spectacolului de la Copenhaga, înainte de intrarea lor în scenă. La filmare a fost prezent şi un regizor venit special din Danemarca. Reprezentanţii noştri vor concura în cea de-a doua semifinala, pe 8 Mai.

Fiecare participant la Eurovision, înainte de inetrpretarea melodiei, îşi prezintă ţara. O carte de vizită pentru fiecare concurent. Sosită din Danemarca, o echipă a organizatorilor are misiunea ca, în două zile, să realizeze postcardul României la Eurovision 2014. Paula şi Ovi au răspuns azi provocării.

„Mai ales credem în miracole”, afirmă Paula Seling.

„Credem în miracole, pentru că aşa am început acest proiect crezând în miracole şi vrem, împreună cu noi, să facem miracole împreună. Deci, votaţi-ne să facem un miracol!”, a declarat Ovi.

„Oamenii ăştia frumoşi se transformă în nişte specialişti în pirotehnie, pentru ce, veţi vedea”, spune Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la Eurovision.

„Favorita mea e România. Îmi plac Ovi şi Paula foarte mult şi cred că au voci nemaipomenite”, declară Sidse Carstesns, regizoarea din Danemarca.

– See more at: http://stiri.tvr.ro/pregatiri-pentru-eurovision-sub-bagheta-unui-regizor-din-danemarca_42556.html#sthash.rqrhhEzX.dpuf

Pregătiri pentru Eurovision sub bagheta unui regizor din Danemarca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here