AcasăStiriPresa româneasca: Universitati din Danemarca testeaza studentii romani pe 9 aprilie

Presa româneasca: Universitati din Danemarca testeaza studentii romani pe 9 aprilie

Printre cele mai bine cotate in topurile globale, sistemul educational scandinav este absolut gratuit pentru studentii originari din UE, adica si pentru romani. Materiile si subiectele sunt concepute de catre firme si companii, de catre potentialii anagajatori, astfel incat studentul sa aiba sanse sporite de angajare dupa absolvire.

In acest an, universitatile daneze organizeaza sesiuni de admitere ce vor include testari la limba engleza pe 9 aprilie, ora 13.00 in 3 orase din Romania: Iasi, Cluj si Bucuresti. Asadar tinerii romani interesati de studiile in strainatate, care nu detin un certificat de limba engleza, pot sustine aceasta testare in unul din cele 3 orase mentionate mai sus. Inscrieri si mai multe informatii pe adresa info@iec.ro

 

Universitati din Danemarca testeaza studentii romani pe 9 aprilie

 

si la :

Universităţile din Danemarca recrutează studenţi din România ..

Mai multe universităţi daneze organizează o serie de testări în trei oraşe ale ţării, Bucureşti, Cluj şi Iaşi, în perioada următoare.

Universităţile daneze organizează, în parteneriat cu International Education Center Romania (IEC), sesiuni de admitere ce vor include testări la limba engleză pe 9 aprilie, ora 13.00, în trei oraşe: Iaşi, Cluj şi Bucureşti. Tinerii români interesaţi de studiile în strainatate, care nu deţin un certificat de limba engleză, se pot înscrie pentru a susţine această testare pe adresa info@iec.ro.

Danemarca este o destinaţie de studiu care atrage tot mai multi studenţi internaţionali. Printre cele mai bine cotate în topurile globale, sistemul educaţional scandinav este absolut gratuit pentru studentii din UE. Materiile şi subiectele sunt concepute de către firme şi companii, de către potenţialii anagajatori, astfel încât studentul să aiba şanse sporite de angajare dupa absolvire.

Din portofoliul IEC fac parte reputate universitati daneze precum Aalborg University, Aarhus University, AU Herning, Business Academy Aarhus, DANIA Academy, University Northern Denmark (UCN), University of Southern Denmark, VIA University College, ZIBAT.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca