AcasăPrima paginaProiectul Şcoala românescă a Parohiei Ortodoxe Române din Copenhaga

Proiectul Şcoala românescă a Parohiei Ortodoxe Române din Copenhaga

La 19 mai 2013, la Parohia Ortodoxa Română din Copenhaga, în prezenţa domnului Viorel Ardeleanu, Ambasadorul României din Copenhaga şi a unui public format din peste 100 de persoane, a fost lansat proiectul şcoala românească din Copenhaga. Proiectul este sprijinit financiar de către MAE prin Departamentul politici pentruu relaţia cu românii de pretutindeni.

Proiectul are scop pedagogic, vizând îmbunătăţirea noțiunilor de limbă, literatură, gramatică şi istorie română, cât şi a noţiunilor fundamentale de religie ortodoxă, de către copiii românilor care locuiesc în Danemarca. Proiectul se adreseaza în primul rând copiilor care locuiesc pe teritoriul insulelor Zealand (Copenhaga) şi Fyn (Odense), proveniţi din familii de români sau mixte, cu vârste cuprinse între 5 şi15 ani.

Persoanele responsabile de implementare sunt preoţii slujitori ai Parohiei ortodoxe din Copenhaga impreună cu coordonatorii proiectului, precum şi voluntari, proveniţi din părinţi, enoriaşi ai parohiei, cât şi din profesori/pedagogi autorizaţi.

mai mult la :

Proiectul Şcoala românescă a Parohiei Ortodoxe Române din Copenhaga

RELATED ARTICLES

2 COMENTARII

  1. Sa speram ca popa Avram nu îi va stresa prea mult cu religia cum face spre exemplu cand vrei sa botezi. Insistente cu mersul la spovedanie….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca