Reacţie incredibilă în Danemarca după ce Aalborg a fost umilită de Steaua: „Mizerabil”

0
1019

_articles_39827_51085_51773000

Eşecul lui Aalborg cu 6-0 în faţa Stelei a fost privit ca o mare umilinţă în Danemarca. Site-ul jv.dk a fost cel mai vehement: „Jenanta Aalborg a fost umilită în România”

„Aalborg s-a facut de ras in Romania, unde a fost umilita de Steaua. Campionii Danemarcei au pierdut la scor de tenis. Din fericire pentru Aalborg, Steaua s-a oprit dupa golul 6 si n-am asistat la o umilinta si mai mare” – BT

„Dupa o prima repriza buna, AaB s-a prabusit in cea de-a doua si a fost zdrobita” – Ektra Bladet

„O rusine atat pentru Aalborg, cat si pentru fotbalul din Danemarca. Aalborg a aratat mizerabil la Bucuresti si a fost umilita. Totul a decurs groaznic dupa pauza, cand s-au incasat toate cele 6 goluri” – Berlingske Tidende

„Portarul de rezerva al lui Aalborg, Carsten Christensen, a primit 5 goluri in doar 14 minute” – Danish Footbal News

Steaua şi-a egalat recordul pentru cea mai clară victorie în cupele europene, 6-0 cu Aalborg. Ultima dată când a învins la această diferenţă a fost în 1969, contra lui Young Boys. Dacă pentru stelişti a fost sărbătoare, pentru danezi a fost o palmă peste obraz. Jurnaliştii de la jv.dk dă de pământ cu Aalborg, campioana Danemarcei:

„Aalborg a jucat mizerabil în primul lor meci în Europa League, în deplasarea de la Steaua Bucureşti. Campioana daneză a fost pur şi simplu umilită la scor de tenis, 6-0, într-un spectacol jenant atât pentru Aalborg, cât şi pentru fotbalul de club din Danemarca […] Din fericire pentru Aalborg, Steaua şi-a oprit foamea de goluri după golul 6 şi, prin urmare, danezii au scăpat de o umilinţă şi mai gravă. Aceasta oricum a fost destul de rea”, au notat cei de la jv.dk.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here