Roman arestat la Roskilde pentru spargerea unei case

1
720

Un muncitor care venise pentru o reparatie la o vila din strada Dronning Sofies Vej din Roskilde a observat un barbat suspect, Acesta tocmai iesea grabit din caldire.

Muncitorul a sunat la politie si la sosirea patrulei i-a condus pe oamenii legii la barbatul suspect. Acesta a fost arestat, s-a dovedit a fi roman iar asupra sa au fost gasite mai multe bijuterii furate de la o alta spargere, tot din Roslkilde, de anul trecut…

En håndværker skulle onsdag omkring middag tilse en villa på Dronning Sofies Vej. Da han ankom mødte han en mand, der var på vej ud af boligen. Manden opførte sig mistænkeligt, og håndværkeren ringede til politiet. Den samvittighedsfulde håndværker ledte politiet frem til manden, og han blev arresteret.

1 COMENTARIU

  1. Asti nus oameni. sunt TALHARI. Ar trebui toti CASTRATI, ca sa nu le mai fie urmasi, la asa crime. Nu glume!

    Daca-l prind pe ala cara mia spart casa cand copilul si sotia au dormit, il CASTREZ / EMASCULEZ / fac EUNIC pe loc. Sau mai bine iau cutitul de macelar si ai aplic SHARIA, degetele taiate ca sa nu mai tina nici o surubelnita si deschide geamurile si invadeze spatiul sacru al familie.

    Golani si inputiti de oameni (danezi, romani, samd) care sparg casele oamenilor de sarbatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here