AcasăPrima paginaRomânii din Aalborg Spun NU cianurii - Salvați Roșia Montană pe ...

Românii din Aalborg Spun NU cianurii – Salvați Roșia Montană pe 29 septembrie 2013

Spune NU cianurii – Salvați Roșia Montană (Aalborg) – Say NO to cyanide – Save Roșia Montană (Aalborg)

Public · De la Ionut Emanuel Stroescu

TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL!!!
English down below.
Situația din România a ajuns la urechile tuturor. Nepăsarea și indiferența nu ne pot defini, motiv pentru care inițiez această mișcare de protest în Aalborg. Indiferent cât de departe ne aflăm de țară, vocile noastre se pot face auzite! Hai sa strigăm și noi, la unison cu ceilalți Români – SALVAȚI ROȘIA MONTANĂ!

For our international friends who want to join us – some of you may and some of you may not be aware of what is going on in Romania at the moment. Our country and its beautiful mountains are on the verge of being sold for the greediness of gold thirsty corporations. An unprecedented gold mining project is underway and we are protesting and fighting for our natural patrimony in Rosia Montana.

A few pieces of information for those who don’t really understand what the Rosia Montana case is about:


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

RELATED ARTICLES

3 COMENTARII

  1. bai voi nu stiu ce fel ganditi 😐 dar oamenii aia care traiesc acolo ? cine ii salveaza ? ca nu au de unde sa manance 😐 sa inceapa exploatarea si pt ca VOI !!!! DA VOI ASTIA CARE SUNTETI IN STRADA !!! aveti sa puneti in fiecare zi de mancare pe masa ei poate nu au si tot VOI care aruncati la gunoi mancare expirata ei isi doresc sa o poata gati !!! asa ca terminati cu tampeniile astea SALVATI !!! dar voi cum ajutati !? sunteti niste tampiti ! si meritati sa ajungeti toti in locul lor si atunci o sa intelegeti cu adevarat ce inseamna sa NU AI !!! ca voi !! aia de acolo !!! salvati cu iphoane in buzunar si pe fb !!! dar ei nu au nici apa curenta !!! hai gata cu mascareala si mai bine mergeti si va beti lapticu ca lumea reala e acolo oamenii care nu au nu ca voi care plictisiti de stat in casa si pe bani de la parinti manifestati !!!

  2. Da, oamenii din Rosia Montana sunt de compatimit,dar ce vor face peste 15 ani,ei si copii lor, cand exploatarea se va inchide iar ei vor ramane cu milioanele de tone de otrava si nimeni nu se va apropia pe o raza de cateva zeci de km? Trebuie sa-si caute si sa gaseasca alternative. RMGC nu se gandeste la ei,ci cum sa scoata ce e de scos si sa plece. Nu le pasa ce lasa in urma sau daca ramane ceva! Ce ia statul e impartit deja!!!!! DESTEAPTA-TE ROMANE !!!!!!!

  3. Da, oamenii din Rosia Montana sunt de compatimit,dar ce vor face peste 15 ani,ei si copii lor, cand exploatarea se va inchide iar ei vor ramane cu milioanele de tone de otrava si nimeni nu se va apropia pe o raza de cateva zeci de km? Trebuie sa-si caute si sa gaseasca alternative. RMGC nu se gandeste la ei,ci cum sa scoata ce e de scos si sa plece. Nu le pasa ce lasa in urma sau daca ramane ceva! Ce ia statul e impartit deja!!!!! DESTEAPTA-TE ROMANE !!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Comentarii

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura