Românii fura ! Danezii o au mica ! Ce e mai rau :) :) ?

0
1009

Cum niciun barbat nu crede atunci cand i se spune ca marimea nu conteaza si nici nu defineste barbatia, un site danez a decis sa organizeze o competitie in care sa intre cele mai mici penisuri, ca apoi sa desfiinteze mitul penisului mare care ii complexa atat de mult pe posesorii de penisuri mici .

Site-ul Singlesex.dk a explicat faptul ca exista multi posesori de penisuri uriase, teribil de nefericiti, si ca oricum un penis urias nu e ceva normal si des intalnit. Asa ca au decis ca invingatorul, adica posesorul celui mai mic penis din Danemarca, sa primeasca un Iphone sau un Ipad, ca sa-i creasca respectul de sine si sa-l premieze pentru curaj.

Asadar, daca ai un penis sau un vagin competitive, nu te sfii sa cauti concursul care ti se potriveste si sa te inscrii cu organul care te va consacra. Thefrisky.com ne dezvaluie cele mai cunoscute competitii pentru organele genitale.

1. Miss Cel mai frumos vagin

Nu rade! E exact cum citesti: exista o competitie a vaginelor frumoase, care se organizeaza in SUA, Portland, Oregon. Iar castigatoarea, adica posesoarea celui mai frumos vagin, castiga 500 $ americani. Daca crezi ca ai sanse, nu mai pierde vremea si inscrie-te!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here