AcasăPrima paginaRomânii (U19) le-au tras-o danezilor

Românii (U19) le-au tras-o danezilor

Det danske U19 landshold blev blæst omkuld i første halvleg og tabte trods et flot comeback 3-2 til Rumænien.

U19-landsholdets startopstilling mod Rumænien. Foto: Thomas Andersen, DBU

Torsdag aften krydsede det rumænske og danske U19 landshold igen klinger. Hjemmeholdet var opsatte på at revanchere tirsdagens 4-0 øretæve, og mens Bent Arensøe havde skiftet hele 7 spillere, så valgte den rumænske træner samme startformation, på nær en enkelt skadet spiller.

Rumænerne startede opgøret med stor aggressivitet og blev blæst frem af en kraftig medvind på den glimrende grønsvær.

Efter 23 minutter demonstrerede Marian Popescu glimrende sparketeknik, da han bragte Rumænien i front med et langskud fra 20 meter.

På de efterfølgende 16 minutter scorede det pågående hjemmehold yderligere to gange. Først var det et indlæg fra højrekanten, som blev sendt ind bag Thomas Hagelskjær, og fem minutter før pausen blev 3-0 målet headet i det danske mål efter et hjørnespark.

Efter pausen kom de danske drenge meget bedre i kampen, men de store åbne målchancer udeblev indledningsvis.