AcasăPrima paginaSalarii de 1.200 euro pentru românii care vor fie îngrijitori de animale...

Salarii de 1.200 euro pentru românii care vor fie îngrijitori de animale în Danemarca

Angajatorii din Danemarca se se află pe locul 2 în topul ţărilor care le oferă cele mai multe joburi românilor în acest moment, potrivit datelor Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Cel mai recent anunţ postat pe site-urile de recrutare se referă la românii care vor să liucreze ca îngrijitori de animale în Danemarca.

Firma RCC AGRO DK oferă locuri de muncă pentru bărbaţi, femei sau cupluri, cu vârsta între 18 şi 32 ani în ferme zootehnice din Danemarca. Contractul de angajare este pe o perioadă de 1-1,5 ani, cu posibilitate de prelungire pe perioadă nelimitată.

Joburile disponibile sunt în ferme de vaci, porci, nutrii, sere sau la muncă la câmp. Funcţia pe care românii sunt angajaţi este de ucenic (trainee). Salariul minim brut în primele 6 luni este de 10.340 kr (iar salariul net este de 1.000 pana la 1.100 euro).

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/salarii-de-1-200-euro-pentru-romanii-care-vor-fie-ingrijitori-de-animale-in-danemarca_1077146.html#ixzz2Fsm5A1KY


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

RELATED ARTICLES

3 COMENTARII

  1. nu mai folositi termenul romani…oferte lucru ptr romani…romanii au luat teapa..romanii bla bla bla..folositi termenul ieseni…aici in dk sunt angros numai ieseni..

  2. am mari dubii in privinta acestei oferte din simplul motiv ca in Danemarca este interzisa discriminarea asta cu limita de varsta. poti sa ai si 50 de ani, daca esti apt de munca, te poti angaja, nu e ca la rromanica unde de la 35 de ani in sus, ti-ai pierdut orice speranta de viata. totusi e prea posibil ca cei care au pus acea limita (intre 18 si 32) sa fie o nenorocita de firma intermediara evident din rromanica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Comentarii

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura