AcasăPrima paginaSalon romanesc de coafura, piercing si tatuaje la Bjerringbro

Salon romanesc de coafura, piercing si tatuaje la Bjerringbro

Ramona Frisør redefineste standardele avand in vedere raportul calitate-pret,oferind o gama larga de servicii incepand de la ingrijirea parului si pana la machiajul semi permanent,intr-un salon de lux cu echipamente profesionale si specialisti in ingrijirea parului.

Conceptul nostru este unul nou,cel putin pentru cei ce locuiesc in zona unde se afla salonul,deorece avem o gama larga de servicii ce tin de ingrijirea parului si anume :Tuns,Vopsit,Suvitat,Aranjat,Coafat (femei,copii,barbati ) precum si servicii de tatuat (Semi Permanent Make-Up si Body Art Tattoo) , toate acestea intr-un singur loc numai la Ramona Frisør.Pe langa aceste servicii de calitate va oferim

GRATIS:Cafea,Ceai si Dulciuri, totodata si parcare in fata salonului si consultanta cu privire la ingrijirea parului si tatuaje.Salonul nostru este fara rezervari,cu alte cuvinte cand aveti timp treceti fara sa sunati sau sa anuntati.

Timpul aproximativ pentru un tuns este de 15 minute.Preturile sunt afisate pe site-ul nostru www.ramonafrisor.com.

Salonul nostru este situat in Bjerringbro pe strada Nørregade 6B 8850.Ne puteti gasi si pe Facebook la www.facebook.com/RamonaFrisor .

Pentru orice informatii aditionale sunteti bineveniti sa ne contactati la nr.de tel.27322089(Ramona) sau 53141028(Narcis) sau e-mail kontakt@ramonafrisor.com sau folosind formularul de contact de pe site-ul nostru www.ramonafrisor.com .

Va asteptam!

Ramona Frisør

Nørregade 6B, Bjerringbro, DK 8850

RELATED ARTICLES

2 COMENTARII

  1. Foarte frumos anunt…dar din pacate nu stiti sa tundeti…..va bateti joc de oameni.cand mi-am vazut cunostiintele tunse la dumneavoastra am luat-o la fuga….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca