AcasăCopenhagaScandal la încoronarea regală din Danemarca. Genoveva Casanova, „amanta prințului Frederik”, invitată...

Scandal la încoronarea regală din Danemarca. Genoveva Casanova, „amanta prințului Frederik”, invitată de un ziar danez cu un ton ironic: „Vă găsim noi o cameră”

În contextul încoronării prințului Frederik al Danemarcei, ziarul danez Ekstra Bladet a invitând-o pe Genoveva Casanova, fostul model mexican, la evenimentul regal din Copenhaga. Acest gest a stârnit agitație în rândul publicului, având în vedere zvonurile despre o posibilă relație dintre Casanova și prințul Frederik.

Într-o invitație tipărită atât în daneză, cât și în spaniolă, ziarul a abordat subiectul cu un ton ironic: „Sunteți prietenă cu Prințul Moștenitor, dar ați fost greu de găsit în ultima vreme. Vrem doar să ne asigurăm că ați auzit vestea cea mare. Frederik va fi încoronat rege al Danemarcei în această duminică”.

Continuând cu sarcasmul, ziarul a oferit și cazare doamnei Casanova în cazul în care nu ar fi binevenită în familia regală, declarând: „Vă oferim cameră în cazul în care nu sunteți binevenită în familia regală. Dacă nu este loc, vom fi bucuroși să te ajutăm să găsești un loc unde să dormi. Doar spune-ne. Și vă promitem că nu veți fi singură pe străzile din Copenhaga a doua zi dimineață.”

https://www.digifm.ro/stiri/scandal-la-incoronarea-regala-din-danemarca-genoveva-casanova-amanta-printului-frederik-invitata-de-un-ziar-danez-cu-un-ton-ironic-va-gasim-noi-o-camera-194556

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca