Se cauta capsunari in Danemarca

5
1331
SALARIU. Angajatorul plăteşte un leu pe kilogram, dar suma este impozabilă

Potrivit Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă din Con­stan­ţa, prin serviciul Eures, cele mai multe posturi, adică 36, sunt disponibile pentru culegătorii de căpşuni, în Danemarca. „Plata muncii este în funcţie de calitatea recoltată, la kilogram. Se plăteşte echivalentul în coroane daneze a aproximativ un euro brut pe kilogram”, se anunţă într-un comunicat de presă al instituţiei. Din această sumă se vor plăti taxele şi impozitele datorate statului danez, care nu sunt mici. Detalii găsiţi pe site-ul www.skat.dk.

O firmă din Norvegia caută 25 de specialişti în căile ferate: mecanici, operatori, ingineri. Salariile sunt mult mai mari decât pentru căpşunarii din Danemarca.

 

mai mult la : Se cauta capsunari in Danemarca

5 COMENTARII

  1. Buna ziua! sunt deja in danemarca de 2 luni si imi caut de munca aici. as fi interesata de acest loc de munca ce pot sa fac? trebuie un CV undeva? va rog, sa.mi raspundeti. Multumesc anticipat!

  2. Se cauta fraieri pentru tzepele daneze !!! Cam asa trebuia sa sune titlul. De ce dracu nu culegeti capsuni in Romania daca tot va place agricultura ? Macar acolo dormiti ca oamenii in case si nu in corturi ca la danezi,sclavilor .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here