AcasăPrima paginaSe cauta capsunari in Danemarca

Se cauta capsunari in Danemarca

SALARIU. Angajatorul plăteşte un leu pe kilogram, dar suma este impozabilă

Potrivit Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă din Con­stan­ţa, prin serviciul Eures, cele mai multe posturi, adică 36, sunt disponibile pentru culegătorii de căpşuni, în Danemarca. „Plata muncii este în funcţie de calitatea recoltată, la kilogram. Se plăteşte echivalentul în coroane daneze a aproximativ un euro brut pe kilogram”, se anunţă într-un comunicat de presă al instituţiei. Din această sumă se vor plăti taxele şi impozitele datorate statului danez, care nu sunt mici. Detalii găsiţi pe site-ul www.skat.dk.

O firmă din Norvegia caută 25 de specialişti în căile ferate: mecanici, operatori, ingineri. Salariile sunt mult mai mari decât pentru căpşunarii din Danemarca.

 

mai mult la : Se cauta capsunari in Danemarca

RELATED ARTICLES

5 COMENTARII

  1. Buna ziua! sunt deja in danemarca de 2 luni si imi caut de munca aici. as fi interesata de acest loc de munca ce pot sa fac? trebuie un CV undeva? va rog, sa.mi raspundeti. Multumesc anticipat!

  2. Se cauta fraieri pentru tzepele daneze !!! Cam asa trebuia sa sune titlul. De ce dracu nu culegeti capsuni in Romania daca tot va place agricultura ? Macar acolo dormiti ca oamenii in case si nu in corturi ca la danezi,sclavilor .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca