AcasăCopenhagaServiciul danez de contrainformatii nu crede ca in valul de migranti sunt...

Serviciul danez de contrainformatii nu crede ca in valul de migranti sunt teroristi: Risca prea mult sa fie descoperiti, inclusiv de refugiatii care fug chiar de ei

Seful serviciului danez de contrainformatii (PET) nu crede ca in fluxul de refugiati vor fi strecurati teroristi care sa comita atacuri, informeaza Reuters.
“Pe baza informatiilor pe care le avem, apreciem ca militantii islamisti nu vor folosi retelele de trafic de persoane sau rutele refugiatilor pentru a incerca sa introduca teroristi in Occident, inclusiv Danemarca”, a declarat marti Finn Borch Andersen.
Pressem_de_om_h_ndt_969666p
Rutele presupun prea multe riscuri de siguranta personala si un risc mare de a fi descoperiti de politie sau de alti refugiati, multi care fug chiar de militantii islamisti.
Unele grupuri islamiste au anuntat ca intentioneaza sa foloseasca valul de refugiati pentru a ajunge in Europa, dar asta este o “viclenie deliberata” , a spus Andersen, desi nu a exclus in totalitate posibilitatea sosirii catorva. persoane ce simpatizeaza militantii islamisti.

Declaratia liderului PET vine in contextul in care mai multe partide de dreapta, anti-imigratie, din Uniunea Europeana si-au prezentat public ingrijorarile privind posibila infiltrare a militantilor.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca