AcasăStiriSesiune gratuită de testare pentru tinerii ce vor să studieze în Danemarca

Sesiune gratuită de testare pentru tinerii ce vor să studieze în Danemarca

Pe 28 ianuarie 2012, în birourile Edmundo din Cluj se organizeză sesiuni de testare pentru tinerii ce doresc să îşi urmze studiile în Danemarca.


Atfel, cei care nu au un certificat CAE, IELTS sau TOEFL, au posibilitatea să susţină gratuit un test de limba engleză la sediul Edmundo, test recunoscut de toate instituţiile de învăţământ partenere din Danemarca.

“Uită de emoţiile şi costurile pe care le presupun testele oficiale şi vino să vezi cum într-o ora şi jumătate poţi scăpa de grija atestatului de limba engleză”, spun reprezentanţii Edmunndo.

Astfel, pe 28 ianuarie 2012, la sediul Edmundo din Cluj-Napoca se vor organiza sesiunile de testare. Pentru a putea participa la testul de limba engleză pentru admiterea la una din instituţiile de învăţământ din Danemarca trebuie să trimiteţi prin intermediul unui email o serie de documente minime: eseul personal, o scrisoare de recomandare de la un profesor, traducerea foii matricole din ultimii 3 ani de şcoală.

Cei care doresc să se înscrie la testări, găsest toate documentele ce trebuie completate şi informaţii suplimentare pe site-ul oficial al Edmundo. Testările nu se ţin doar la Cluj ci şi la Bucureşti şi Timişoara.

http://www.cluj-am.ro/social/sesiune-gratuita-de-testare-pentru-tinerii-ce-vor-sa-studieze-in-danemarca.html

 

Danemarca te asteapta! 

 

Studiaza in Danemarca  
Pe 28 ianuarie, in birourile EDMUNDO din Bucuresti, Timisoara si Cluj se organizeza sesiuni de testare.
 
Daca nu ai un certificat CAE, IELTS sau TOEFL, vino sa sustii gratuit un test de limba engleza la sediul nostru, test recunoscut de toate institutiile de invatamant partenere din Danemarca.

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Comentarii

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura