AcasăStiriStandarde duble, aplicate de Danemarca

Standarde duble, aplicate de Danemarca

Bineînţeles, nu se poate exclude faptul că pe teritoriul Ucrainei pătrund voluntari din alte ţări, inclusiv din Rusia. Însă din acest lucru nu reiese că Rusia este în război cu Ucraina. Noi nu vorbim despre faptul că Danemarca, de exemplu, este în război cu Siria, pe motiv că în Siria se află mulţi voluntari din Danemarca, musulmani danezi. Potrivit celor mai recente date PET (serviciul de informaţii interne) în Siria au fost deja cel puţin o sută şi alte 2-3000 sunt gata să meargă acolo.

Asemenea oameni merg să lupte în Siria şi din Anglia, Franţa, Olanda, Belgia şi nimănui nu-i trece prin cap să afirme că aceste ţări se află în război cu Siria, cu toate că potrivit informaţiilor deţinute de ministrul belgian de Interne, Joelle Milquet, în Siria se află peste 2.000 de asemenea persoane, iar potrivit informaţiilor serviciului belgian de informaţii, peste 4.000 de cetăţeni ai UE luptă în Siria împotriva autorităţilor oficiale. Probabil că această idee nu le trece prin minte ca urmare a aplicării în practică a standardelor duble: pentru Rusia sunt anumite standarde, pentru Occident, altele.

Acest lucru este valabil nu numai în legătură cu situaţia din Ucraina. Unii şi aceeaşi politicieni europeni acuză Rusia pentru faptul că ea ar înarma rebelii pro-ruşi din Ucraina, ceea ce agravează conflictul din cauza căruia suferă populaţia civilă. Aceeaşi politicieni consideră că rebelii sirieni trebuie să primească mai multe arme. În cazul de faţă, nu are importanţă că vor avea de suferit populaţia civilă, iar războiul civil istovitor va dura până la infinit.

Standardele duble sunt foarte avantajoase atâta timp cât nu sunt aplicate împotriva ta.
Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2014_05_29/Standarde-duble-aplicate-de-Danemarca-2837/

 

 

Standarde duble, aplicate de Danemarca

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca
carmen pe