AcasăStiriStudii gratuite în Danemarca și Suedia

Studii gratuite în Danemarca și Suedia

Cei care vor să-și continue studiile și să urmeze o facultate sau un masterat în străinătate, pot opta pentru universități din Danemarca și Suedia.

Oferta acestora va fi prezentată vineri, la București, iar elevii și studentii interesați vor putea discuta personal cu reprezentanții universităților despre programele oferite și condițiile de aplicare.  

Suedia și Danemarca sunt în topul preferințelor studenților internaționali, pentru că învățământul scandinav este complet gratuit pentru studenții UE, fiind printre cele mai bine cotate în topurile globale.

În plus, sistemul scandinav de învățământ oferă oportunități uriașe de angajare, după absolvire.

Și asta pentru că materiile și subiectele sunt special concepute de către firme și companii, de către potențialii angajatori, astfel încât atunci când studentul se lansează pe piața muncii, să fie perfect pregătit să activeze în domeniul în care a terminat studiile.

Pe lângă faptul că studiile de licență și master sunt gratuite în Danemarca, din acest an studenții originari din UE primesc o bursă din partea statului danez în valoare de 720 de euro, în cazul în care demonstrează că lucrează legal în regim part-time, nu mai mult de 10-12 ore pe săptămână. 

 

Studii gratuite în Danemarca și Suedia


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Comentarii

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura