AcasăPrima paginaStudiourile de film din Aarhus împreună cu un grup de români din...

Studiourile de film din Aarhus împreună cu un grup de români din Danemarca vor realiza un film documentar despre proiectul Roșia Montană

Aviz românilor cu specializare în următoarele domeniile: mediu, știinte politice, democratie, valori istorice, știinte sociale, media și drept care vor să se implice pentru realizarea unui Documentar dedicat Roșiei Montane

Dragi Români din Danemarca,

Studiourile de film din Aarhus, prin intermediul Talentfabrikken, împreună cu un grup de români din Danemarca vor realiza un film documentar despre proiectul Roșia Montană și despre toate activitățile care se desfășoara în jurul lui – proteste, decizii și legi adoptate etc. Deoarece media din România este închisă, punem speranță în acest documentar care va deschide ochii atât danezilor cât și cetățenilor celorlalte state din Uniunea Europeană asupra acestui proiect și situația actuală din România.

Documentarul va conține scene din Romania, scene de la proteste, imagini cu Roșia Montana, precum și interviuri cu românii din Danemarca. Pentru interviu sunt vizați deocamdată românii care au cunoștine bogate în domeniile mai sus menționate și care doresc să își exprime opinia în legătură cu acest proiect, fie ea pro sau contra.

Cei interesați sunt rugați să ne contacteze pe adresa de e-mail unitisalvam@europe.com sau pe grupul de facebook ”Denmark against injustice in Romania”. De altfel, orice tip de întrebări sau sugestii sunt binevenite! Rugăm seriozitate!

Vă așteptăm cu interes!

Echipa Documentarului

 

Contact :

Paul Coman

email : paul@fivestorm.dk

Talentfabrikken – Filmby Århus


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. „Aviz românilor cu specializare în următoarele domeniile: mediu, știinte politice, democratie, valori istorice, știinte sociale, media și drept …”
    HAHAHAHAHA, de unde atatea specializari cand 99% din romani au urmatoarele specializari: spalat wc-uri, spalat vase, spalat balegarul la vaci, spalat rahatul la porci, livrat ziare si cei fericiti care o freaca aiurea acasa pe social.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Comentarii

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura