Te pricepi la creşterea animalelor. Danemarca te aşteaptă cu salarii de peste 1.000 de euro

2
1035

Fermierii din Danemarca vor zootehnişti calificaţi

Zalău  Fermierii din Danemarca vor zootehnişti calificaţi

Fermele din Danemarca sunt în căutarea unor tineri dispuşi să lucreze în ferme de creşterea animalelor de acolo. Oferă, în schimb, salarii de aproximativ 1.260 de euro brut, la un program săptămânal de 37 de ore.

Potrivit datelor afişate pe site-ul Eures, candidaţii trebuie să aibă între 18-30 ani şi să fi absolvit liceul agricol sau facultatea cu profil agricol în  2011, specializările zootehnie şi medicină veterinară.  Carnetul de conducere constituie un avantaj, la fel şi experienţa în creşterea animalelor.

Cei ce vor fi selectaţi vor lucra în ferme de mari dimensiuni pentru creşterea animalelor, unde vor ajuta la hrănirea animalelor, vor face diverse tratamente (injecţii,castrare etc),vor curăţa grajdurile sau vor sorta animale după mărime.

Angajatorii din Danemarca oferă contracte de muncă pentru o perioadă cuprinsă între şase şi 18 luni, la un salariu de aproximatic 1.260 de euro brut, din care se scad contribuţia socială, chiria şi impozitul.

Cei interesaţi trebuie să trimită la adresa west@workindenmark.dk, cu subiectul mesajului „Agriculture trainee from Romania”, următoarele documente:  CV EUROPASS, în limba engleză, cu poză; diplomă de bacalaureat şi foaia matricolă (pt.absolventi de liceu);diplomă de licenţă sau adeverinţă de la facultate valabilă şi foaia matricolă (pt. absolvenţii de facultate). Diplomele şi foile matricole trebuie traduse autorizat în engleză şi se trimit scanate. Interviurile vor avea loc în Bucureşti.

Te pricepi la creşterea animalelor. Danemarca te aşteaptă cu salarii .

2 COMENTARII

  1. salariu de peste o mie de euro asta inseamna 1200 de euro in mana adica dupa taxe care sunt 48 la suta ce inseamna ca dupa chirie, haleu,tigari si apa minerala raman cu trei sute de euro in mana asta da sclavie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here