AcasăStiriTerapie cu zâmbete bistriţene...în Danemarca

Terapie cu zâmbete bistriţene…în Danemarca

(FOTO : bistriteanul.ro)
O bistriţeancă, studentă în Danemarca, s-a hotărât în noaptea de Revelion să înceapă un proiect fotografic numit 2014:365. Prin acesta ea vrea să surprindă o imagine deosebită în fiecare zi din an, iar la finalul anului să tragă linie şi să vadă cum a progresat.

Timeea Rebeca Sîngeorzan este o bistriţeancă în vârstă de 21 de ani ce studiază design grafic la Universitatea din Aalborg (Danemarca). Absolventă a Liceului de Arte Plastice „Corneliu Baba” din Bistriţa, în 2012 Timeea a ales să plece pe meleaguri reci şi îndepărtate pentru a fi alături de părinţii ei, plecaţi acolo la muncă. Ea este pasionată de fotografie încă de când avea doar 15 ani, iar la cumpăna dintre 2013 şi 2014 şi-a propus ca în acest an să publice pe blogul ei, în cadrul unui album  numit „2014:365”, cea mai bună fotografie făcută de ea în fiecare zi. Majoritatea imaginilor au fost surprinse în Aalborg, oraşul în care Timeea locuieşte, dar are şi fotografii din Spania, surprinse într-o excursie şi ne-a spus că va face câteva şi în România, unde îşi va petrece o parte din vacanţa de vară.
Sugestiv, blogul ei se intitulează „Terapie cu Zâmbete”. Timeea spune că a ales acest nume de şa ideea de a aduce un zâmbet pe chipurile oamenilor după fiecare sedinţă foto. Zâmbitoare şi binevoitoare, Timeea a vorbit pentru Bistriteanul.ro despre proiectul ei, despre fotografie şi despre viaţa unei bistriţence în Danemarca.

 

mai mult la :

http://www.bistriteanul.ro/terapie-cu-zambete-bistritenein-danemarca-1401614249636.html

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca