Terapie cu zâmbete bistriţene…în Danemarca

0
891
(FOTO : bistriteanul.ro)
O bistriţeancă, studentă în Danemarca, s-a hotărât în noaptea de Revelion să înceapă un proiect fotografic numit 2014:365. Prin acesta ea vrea să surprindă o imagine deosebită în fiecare zi din an, iar la finalul anului să tragă linie şi să vadă cum a progresat.

Timeea Rebeca Sîngeorzan este o bistriţeancă în vârstă de 21 de ani ce studiază design grafic la Universitatea din Aalborg (Danemarca). Absolventă a Liceului de Arte Plastice „Corneliu Baba” din Bistriţa, în 2012 Timeea a ales să plece pe meleaguri reci şi îndepărtate pentru a fi alături de părinţii ei, plecaţi acolo la muncă. Ea este pasionată de fotografie încă de când avea doar 15 ani, iar la cumpăna dintre 2013 şi 2014 şi-a propus ca în acest an să publice pe blogul ei, în cadrul unui album  numit „2014:365”, cea mai bună fotografie făcută de ea în fiecare zi. Majoritatea imaginilor au fost surprinse în Aalborg, oraşul în care Timeea locuieşte, dar are şi fotografii din Spania, surprinse într-o excursie şi ne-a spus că va face câteva şi în România, unde îşi va petrece o parte din vacanţa de vară.
Sugestiv, blogul ei se intitulează „Terapie cu Zâmbete”. Timeea spune că a ales acest nume de şa ideea de a aduce un zâmbet pe chipurile oamenilor după fiecare sedinţă foto. Zâmbitoare şi binevoitoare, Timeea a vorbit pentru Bistriteanul.ro despre proiectul ei, despre fotografie şi despre viaţa unei bistriţence în Danemarca.

 

mai mult la :

http://www.bistriteanul.ro/terapie-cu-zambete-bistritenein-danemarca-1401614249636.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here