AcasăStiriTTH-træner skal til Rumænien

TTH-træner skal til Rumænien

Rasmus Poulsen, der har ansvaret for TTH’s U18 Ligapiger, stopper i klubben efter gensidig aftale med månedens udgang. Det fortæller klubben. 

– Jeg har fået et tilbud fra en rumænsk klub, og det er så spændende et tilbud, at jeg ikke har kunnet sige nej. Både personligt og håndboldmæssigt føler jeg, at det her et noget, der virkelig kan udvikle mig, og jeg er glad for, at TTH og Holstebro Sportscollege har sagt ja til at lade mig stoppe midt i en sæson og skoleår, siger Rasmus Poulsen og ser tilbage på fire gode år i Holstebro.

– TTH tog en chance, da man tog mig ind som træner, hvilket jeg er taknemmelig for, og jeg føler, at jeg har været med til at præge udviklingen af de unge spillere. Jeg har fulgt årgang 95 i alle fire år, og det er klart, at jeg har fået et tæt forhold til spillerne, men alt i alt har det været fantastisk at være en del af TTH – og hvem ved, måske kan jeg vende tilbage til klubben på et senere tidspunkt.

Det bliver John Mikkelsen, der overtager TTH’s U18 piger, og Niels Agesen, cheftræner for TTH’s Ligadamer, ønsker Rasmus Poulsen god vind i det østeuropæiske.

– Jeg er glad for, at vi har kunnet finde en rigtig god løsning, for i TTH ønsker vi ikke at stå i vejen for Rasmus, der har leveret et flot stykke arbejde i sine år i klubben. Og vi ønsker ham held og lykke i Rumænien, siger Niels Agesen.

 

TTH-træner skal til Rumænien

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca
ak47 de pe forum on Roman arestat la gra