uitasem de asta: Cum sa faci un ban in Copenhaga daca nu stii sa faci(eţi -tak mr. K) clatite. Duceti turistii cu bicicletele Rickshaw

4
1018

Cum sa faci un ban in Copenhaga. Duceti turistii cu bicicletele Rickshaw

4 COMENTARII

  1. Draga redactie, sper sa nu-mi mai stergeti postarile si sa nu ma mai banati doar pentru faptul ca va demonstez ca nici un titlul nu-l scrieti corect, am crezut ca e din greseala, dar cand se repeta nu mai e greseala e lipsa de respect pentru limba romana:)
    „uitasem de asta: Cum sa faci un ban in Copenhaga daca nu stii sa face clatite. Du ceti turistii cu bicicletele Rickshaw” cum vine asta „nu stii sa face”? sau nu stii sa faci, mai bine zis nu stiti limba romana:))

  2. Ok, si ce limbaj am folosit?n-am injurat,am spus doar adevarul, apropo: o propozitie, un titlul, incepe cu litera mare:)),chiar e nevoie de un ajutor vad:))

  3. sunt si eu acum venit de la rromania si caut de munca la amenajat interioare in vile si apartamente,este munca mai grea decat la ricsa dar se castiga mult mai bine daca ai longevitate daca stie cineva rog frumos sa sune la 7163626171 multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here