AcasăPrima paginauitasem de asta: Cum sa faci un ban in Copenhaga daca nu...

uitasem de asta: Cum sa faci un ban in Copenhaga daca nu stii sa faci(eţi -tak mr. K) clatite. Duceti turistii cu bicicletele Rickshaw

Cum sa faci un ban in Copenhaga. Duceti turistii cu bicicletele Rickshaw

RELATED ARTICLES

4 COMENTARII

  1. Draga redactie, sper sa nu-mi mai stergeti postarile si sa nu ma mai banati doar pentru faptul ca va demonstez ca nici un titlul nu-l scrieti corect, am crezut ca e din greseala, dar cand se repeta nu mai e greseala e lipsa de respect pentru limba romana:)
    „uitasem de asta: Cum sa faci un ban in Copenhaga daca nu stii sa face clatite. Du ceti turistii cu bicicletele Rickshaw” cum vine asta „nu stii sa face”? sau nu stii sa faci, mai bine zis nu stiti limba romana:))

  2. Ok, si ce limbaj am folosit?n-am injurat,am spus doar adevarul, apropo: o propozitie, un titlul, incepe cu litera mare:)),chiar e nevoie de un ajutor vad:))

  3. sunt si eu acum venit de la rromania si caut de munca la amenajat interioare in vile si apartamente,este munca mai grea decat la ricsa dar se castiga mult mai bine daca ai longevitate daca stie cineva rog frumos sa sune la 7163626171 multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca