Un caz incredibil de exploatare a unui muncitor român în Danemarca. Ranit la locul de munca, nedreptatit de întregul sistem danez. Rusine sindicatului Det FAGLIGEHUS !

0
966

Buna ziua ,

Ma numesc Mihai Gandore ,am lucrat in Danemarca la o firma de constructii din anul 2008 pana in ian 2011 ,iar din cauza muncii foarte grele pe care eram fortat sa o fac am ajuns in incapacitate sa-mi mai folosesc mana dreapta ,asa ca in ianuarie 2011 am fost operat ,iar dupa 3 luni nefiind recuperat complet am inceput munca la insistentele permanente ale sefului meu iar dupa 3 zile de munca grea mana mi-a cedat din nou si am fost operat din nou .

arbejdsskader_521857_26.ashx

Dupa aceste doua operatii am ramas cu incapacitate de a-mi folosi mana ca la inceput,si cu o sensibilitate si durere permanenta a zonei operate….

Medicul de familie a trimis cazul la Arbajdeskadestirelse, la Copenhaga ,dar nici un raspuns .
Credeti ca as putea primi o compensatie deoarece am fost asigurat pe toata aceasta perioada la Det FAGLIGEHUS iar acestia nu m-au ajutat foarte mult ,Eu neprimind nici o compensatie pentru aceasta din partea lor.Mentionez ca posed toate documentele de la spital si de la toate comisiile medicale unde am fost trimis si investigat.
Credeti ca am vreo sansa pot primi o rezolvare favorabila a cazului ?
Cu respect MIHAI G
Email: gandore_mihai@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here