AcasăDanemarcaUn danez a găsit în podul casei o carte pe care o...

Un danez a găsit în podul casei o carte pe care o avea din copilărie, care acum valorează o avere. „Vreau să scap de ea!“

-

Un bărbat din Danemarca a descoperit în podul casei sale o carte de joc pe care o avea de la şcoală care ar putea să valoreze cel puţin 50.000 de dolari.
Morten Sørensen, mecanic de avioane din Kastrup, a găsit în podul casei sale o carte de joc Pokémon veche, vânată de colecţionari, pe care o avea din copilărie, potrivit TV 2, citată de Digi 24. Cartea este un Charizard-Holo (Shadowless) din 1999, iar unele versiuni ale acesteia pot valora chiar şi 100.000 de dolari.

Sørensen a primit deja oferte de aproximativ 300.000 de coroane daneze, adică în jur de 48.000 de dolari. Morten Sørensen, care are 27 de ani, are cartea din clasa a treia, când a făcut schimb cu un alt copil, dând pentru ea o altă carte de joc Pokémon – Rayquaza.

Citeste mai mult: adev.ro/qs04yj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

Trump s-a ofticat. Nu mai vine la Copenhaga pentru ca Mette...

„Danemarca este o țară foarte specială, cu oameni incredibili, dar, pe baza declarațiilor premierului Mette Frederiksen, că nu ar fi interesată să discute despre...

Grøndals