🇩🇰 Un sucevean în vârstă de 31 de ani și-a pierdut viața ieri pe un drum din județul Iași. Este vorba de Simion Zafiu, originar din Fundu Moldovei, fost campion la karate al Danemarcei în urmă cu 6 ani. Potrivit presei ieșene, accidentul mortal s-a petrecut în localitatea Miroslovești.

Suceveanul conducea o motocicletă cu care ar fi intrat pe contrasens și a intrat în coliziune cu o basculantă. Impactul a fost extrem de violent, iar Simion Zafiu ar fi murit pe loc. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au demarat o anchetă pentru a afla cauzele exacte ale tragediei. Primarul din Fundu Moldovei a confirmat că persoana decedată este Simion Zafiu și a precizat că acesta era o persoană liniștită și a petrecut destul de mult timp în străinătate.

În urmă cu șase ani, Monitorul de Suceava scria despre performanța lui Simion Zafiu, care devenea campion al regiunii Copenhaga, iar ulterior a urcat şi pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere a Campionatului Naţional al Danemarcei la karate Goju-Ryu.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: /www.monitorulsv.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.