AcasăDanemarcaUn roman care a provocat scandal intr-un avion pe ruta Copenhaga-Bucuresti, bagat...

Un roman care a provocat scandal intr-un avion pe ruta Copenhaga-Bucuresti, bagat la pârnaie 2 ani jumate

Un roman care a provocat scandal intr-un avion pe ruta Copenhaga-Bucuresti, determinand aterizarea de urgenta a acestuia, condamnat la 2 ani si 6 luni de inchisoare.

Un bărbat în vârstă de 44 ani, aflat în stare de ebrietate, care a devenit violent cu pasagerii unei aeronave care efectua un zbor pe ruta Copenhaga – Bucureşti, a fost condamnat definitiv la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, fapta fiind comisă în urmă cu aproape doi ani, conform Poliţiei de Frontieră.

Un barbat in varsta de 44 ani, care a avut un comportament violent la adresa pasagerilor unei aeronave a fost condamnat definitiv la pedeapsa de 2 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, pentru savarsirea fara drept a oricarui act de violenta fizica sau psihica asupra unei persoane aflate la bordul unei aeronave civile in zbor ori in pregatire de zbor, daca fapta este de natura sa puna in pericol siguranta acestei aeronave, fapta prevazuta si pedepsita de art. 119 alin. 1 din Legea 21/2020 privind Codul Aerian al Romaniei si pentru savarsirea infractiunii de distrugere. Este prima condamnare dupa aparitia acestei legi.

De asemenea, instanta de judecata a dispus, ca pedeapsa complementara, interzicerea unor drepturi, respectiv exercitarea dreptului de a fi ales in autoritati publice sau in orice alte functii publice si dreptul de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat pe o durata de 3 ani, dupa executarea pedepsei principale.

Un roman care a provocat scandal intr-un avion pe ruta Copenhaga-Bucuresti, determinand aterizarea de urgenta a acestuia, condamnat la 2 ani si 6 luni de inchisoare

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca