AcasăPoliticaUn român poate ajunge într-o funcție importantă în Danemarca: A fost angajatul...

Un român poate ajunge într-o funcție importantă în Danemarca: A fost angajatul unui milionar și a jucat fotbal

Sunt și români care ne fac cinste în străinătate. Numele Narcis George Matache vă spune ceva? Dacă nu, aflați că românul are șanse să devină PRIMUL oficial ales în Danemarca în alegerile Consiliului Regional din Jutlandul de Nord care nu este născut pe teritoriul acestei țări. Născut în comuna Hurdugi, din județul Vaslui, Matache candidează la alegerile de pe 21 noiembrie, ce se vor ține în întreaga țară, informează thelocal.dk.

După ce a jucat și fotbal la un moment dat ca fundaș stânga în Danemarca, el și-a trecut în cv-ul de pe facebook că a lucrat în departamentul de marketing al FC Vaslui, fosta echipă deținută de Adrian Porumboiu. Dar astea sunt istorie pentru el. Acum vrea să-i cucerească pe danezi în politică, scrie infopinia.ro.

”Am sosit la Aalborg în august 2009 dintr-un mic sat din Moldova pentru a studia managementul din marketing la Colegiul Universitar din nordul Danemarcei. Am fost printre primii 300 de studenți internaționali din oraș, nu prea mult dacă luăm în calcul faptul că ei reprezintă 10% din populație astăzi, iar pentru un vorbitor de limbă non-danez nu s-au făcut prea multe lucruri”, a comentat Matache pentru sursa citată. Acest detaliu l-a încurajat să întreprindă ceva pentru cetățenii străini din urbe.

http://www.stiripesurse.ro/un-roman-poate-ajunge-intr-o-func-ie-importanta-in-danemarca-a-fost-angajatul-unui-milionar-i-a-ju_1225190.html

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca