DANEMARCA/Copenhaga 🇩🇰 Salutare doresc sa va cer ajutorul pentru a trimite trupul neînsuflețit al unui băiat în vârstă de 41 ani care să sinucis în Copenhaga statia de metrou în data de 20 August ora 16 .decesul a fost constatat de către poliția din Copenhaga. Din cate știm nu se cunoaște motivul. Decedatul provine dintr-o familia cu venituri mici, nu are cunoștințe în Dk.

Articol si video la ziarul danez Extrabladet.

Familia lui a aflat prin intermediul poliției, De la prietenii familia decedatului a intrat în contact cu mine si mi-a cerut sprijinul pentru repatrierea. În numele Asociației de prietenie romano-daneză din Copenhaga ne vom ocupa de acest caz pentru repatrierea.

În schimb este nevoie de o sumă mare pe care familia decedatului si nici noi ca asociație nu o putem acoperi. Dar sunt sigur căci cu ajutorul dumneavoastra vom reuși Toți banii din campanie vor fi folosiți pentru repatrierea.

Cei care doresc să contribuie la acest caz pot dona dona prin mobile pay la nr meu de telefon 22920577 sau cont bancar reg..nr 1551 kont 10932866.

Banii vor intra direct în contul asociației si de aici ne vom ocupa de demersul necesar ca decedatul sa ajungă acasă Aici puteți să citiți despre deces. Atasez si cateva poze despre caz. Persoana în caz nu are cpr. Si atunci lucrurile se complică.

Valentin Costel Andersen se simte trist.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.