AcasăPrima paginaVâlcea: O nouă ofertă de muncă în Danemarca

Vâlcea: O nouă ofertă de muncă în Danemarca

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în ultima decada a lunii ianuarie 2013 în Timișoara, judeţul Timiș, Bursa locurilor de munca sezoniere în sectorul agricol, respectiv pentru lucrători in agricultura (culegători de căpșuni si zmeura) in Danemarca. Fermele agricole din Danemarca oferă circa 60 de locuri de muncă.
Perioadele de lucru: Sezonul la recoltarea căpșunilor/zmeurei durează circa 4 luni (aprox.15 mai-15 septembrie pt. căpșuni, aprox. 15 iunie-15 octombrie la zmeură. Se va lucra 6 zile/săptămână, în medie 35-40 ore/săptămână.
Condiţii:
Cazarea se face în camping, la cort. Lucrătorii trebuie să îşi aducă de acasă cort şi sac de dormit, haine groase etc. Pentru lucrătorii care vor munci o perioadă mai mare de timp se oferă cazare în camere. Taxa de cazare la cort/zi/o persoana este de 20 DKK (coroane daneze), iar pentru cazare în camere este de 50 DKK/zi/o persoană. Se asigură toalete, dușuri, aragaze, frigidere, mașini de spălat. De asemenea, serviciul de internet va fi gratuit.
Plata muncii este in funcție de cantitatea recoltata (la kilogram): la căpșuni, echivalentul in coroane daneze a aprox. 0,5-0,9 euro brut/kg., iar la zmeura echivalentul in coroane daneze a aprox.1,3-2 euro brut/kg.
Cerinţe pentru angajare:
• Vârstă minimă – 18 ani; Cunoştinţe de limba engleză nivel mediu;
• Rezistenta la eforte (muncă fizică grea, conditii climatice diferite);
• Experiența in munca agricola constituie un avantaj;
• Lucrătorii trebuie sa fie motivati si flexibili in privința programului de lucru.
Se trimite CV model EUROPASS in limba engleză, cu poza inclusă pe adresa de email: jobdk@mail.dk (pentru 40 posturi la firma Hyldetoftegaard, Skaelskor) sau la adresa de email: Rokkedysseberry@gmail.com (pentru 20 de posturi la firma Rokkedyssegaard, DK – 3500 Værløse). Preselecţia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de catre angajator.
Ofertle sunt valabile până la data de 08.01.2013 !
Înştiinţarea persoanelor selectate de către angajatorul danez pentru a participa la Bursa se va face de către consilierul EURES din cadrul AJOFM, din judeţul de domiciliu al candidatului (în înştiinţare se vor prezenta detalii cu privire la locaţia si programul selecţiei, precum si actele ce trebuie aduse de candidat in ziua interviului).
Informaţii suplimentare: Pe site-ul ANOFM: www. eures.anofm.ro sau la AJOFM VALCEA, str. Dacia, etaj III, Compartiment EURES, camera 1, tel. 0350/419.715

 

Vâlcea: O nouă ofertă de muncă în Danemarca

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca
justice pe