VIDEO Incredibil! Brazilia a umilit Danemarca cu 27-20 și sa calificat în finala CM din Serbia

1
888

Brazilia este aproape să devină regina lumii și la handbal feminin. Echipa sud americană a învins Danemarca cu 27-20 şi s-a calificat în finala Campionatului Mondial din Serbia, unde va întâlni reprezentativa ţării gazdă

Brazilia și-a continuat parcursul de senzație la Mondialul din Serbia și în penultimul act cu Danemarca. Echipa condusă de danezul Morten Soubak a condus meciul cu nordicele de la un capăt la altul. La pauză s-a intrat cu 14-10 pentru Brazilia. În partea a doua, ambele echipe au dat semne de oboseală.

Braziliencele nu au reușit să înscrie timp de nouă minute, însă nici danezele nu s-au mișcat mai bine, pentru că au marcat doar de două ori în acest interval. Cea mai bună marcatoare a partidei a fost Alexandra do Nascimento, cu șapte goluri. S-a terminat 27-20, iar Brazilia a obținut pentru prima dată calificarea în finala Campionatului Mondial.

În ultimul act, sud americanele vor înfrunta o altă debutantă la acest nivel, Serbia. Cele două echipe s-au întâlnit și în Grupa B a acestei ediții de mondiale, iar Brazilia s-a impus cu 25-23. Finala mare a campionatului Mondial de Handbal din Serbia este în direct la Dolce Sport duminică, de la ora 18:15.

 

pentru video click :

VIDEO Incredibil! Brazilia a umilit Danemarca cu 27-20 și sa calificat în finala CM din Serbia

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here