VIDEO. Membrii unei orchestre din Danemarca au mâncat cei mai iuţi ardei din lume, după care s-au pus pe cântat. Ce a ieşit

0
744

Utilizatorul YouTube „Chili Claus” le-a oferit membrilor Orchestrei Naţionale Daneze de Cameră cei mai iuţi ardei din lume, după care i-a pus să cânte „Tango Jalousie”.

Claus Pilgaard, un utilizator de YouTube cunoscut pentru clipurile sale video cu ardei iuţi (pentru care este poreclit „Chili Claus”), i-a hrănit pe membrii Orchestrei Naţionale Daneze de Cameră cu cei mai iuţi ardei din Carolina şi Trinidad. Aceştia au interpretat apoi opera compozitorului Jacob Gade, „Tango Jalousie”.

În clipul video postat pe YouTube, muzicienii cu lacrimi în ochi de la iuţeală încearcă să ţină pasul cu partitura. La finalul interpretării, unii dintre instrumentişti tuşesc puternic, iar alţii se ghemuiesc din cauza arsurilor la stomac. Orchestra are o tradiţie de 75 de ani, dar va fi desfiinţată la sfârşitul lui 2014, din lipsă de fonduri.

http://www.gandul.info/magazin/video-membrii-unei-orchestre-din-danemarca-au-mancat-cei-mai-iuti-ardei-din-lume-dupa-care-s-au-pus-pe-cantat-ce-a-iesit-13489554

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here