VIDEO Primăvara Stelei începe în Danemarca. ”Mergem la Aalborg cu gândul să învingem”

0
800

Meciul cu Aalborg ar putea aduce calificarea Stelei în primăvara europeană. Cu o victorie în Danemarca, roș-albaștrii nu ar mai fi nevoiți să aștepte ultimul meci din grupă, contra liderului Dinamo Kiev. Mergem să câștigăm acolo, spune hotărât Alex Chipciu.

Steliștii își pot asigura prezența în primăvara europeană pe terenul lui Aalborg, în direct la Digi Sport 1 joi, de la ora 20:00. O victorie contra danezilor le-ar aduce campionilor României a treia calificare în ultimii cinci ani în fazele eliminatorii. În 2012, Steaua a mers în primăvară tot după un meci jucat în Danemarca. A fost atunci 1-1 pe terenul lui FC Copenhaga.

”Calificarea? Cum o vedeam și până acum. Dacă am fi câștigat la Rio Ave luam o opțiune foarte mare, în sensul că puteam face un egal la Aalborg și să fim calificați. Așa, punctul poate nu ne ajută foarte foarte mult, dar e important că nu am pierdut, asta ne dă încredere”, a declarat Alex Chipciu.

Steliștii au pierdut de patru ori în cele 28 de meciuri oficiale din acest sezon. Singura înfrângere din grupele Europa League au suferit-o pe terenul liderului Dinamo Kiev. Contra lui Rio Ave, roș-albaștrii au evitat eșecul la ultima fază.

http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Europa+League/Primavara+Stelei+incepe+in+Danemarca+Chipciu+Mergem+la+Aalborg+c

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here