AcasăDanemarcaVIDEO. Răsturnare de situație în cazul românilor din Danemarca, acuzați că și-au...

VIDEO. Răsturnare de situație în cazul românilor din Danemarca, acuzați că și-au maltratat bebelușul: Au fost declarați nevinovați

Răsturnare de situație în cazul familiei Rotundu, românii din Danemarca acuzați că și-au maltratat bebelușul. Tinerii părinți au fost declarați nevinovați.

Anunțul a fost făcut de deputatul Robert Sighiartău, într-o postare pe Facebook. Acesta a scris că statul danez a trimis familiei o scrisoare în care îi anunță că sunt nevinovați.

Ionuț și Sorana Rotundu au primit vineri, 27 ianuarie, o scrisoare din partea statului danez prin care se confirmă faptul că nu au fost găsite probe care să arate că micuțul lor a fost maltratat. Anul trecut, cuplul a fost arestat timp de două luni pentru că și-ar fi agresat fiul. Potrivit dosarului, bebelușul ar fi suferit fracturi osoase la cap, hemoragii la nivelul creierului și în spatele ochilor.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/rasturnare-de-situatie-in-cazul-romanilor-din-danemarca-acuzati-ca-si-au-maltratat-bebelusul-au-fost-declarati-nevinovati-2231201

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

Citește mai mult la: /www.digi24.ro/

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca