Vreau sa-va dau o invitatie pentru toti romani din Randers si regiunea dimprejur

1
1323

Vreau sa-va dau o invitatie pentru toti romani din Randers si regiunea dimprejur.

Pe joia mare (Skærtorsdag) 17 aprilie la ora 17.30 sunteti invitati la un eveniment deosebit de Pasti. La Biserica Penticostala din Randers, Mariagervej 117 vom avea o masa evreisca, cu miel, ierburi si azime, la fel ca masa de Pasti in vremea Bibliei. De asemenea vom afla simbolurile si semnificatiile ale Pastilor. Prin asta vom intelege mult mai bine ce inseamna Pasti pentru noi, fiecare in parte. (Va fi o mica plata pentru masa).

Sunt o daneza, dar am stat si am lucrat 6 ani de zile in Romania. De aceea am o inima pentru toti romani aici in Danemarca.

 

mai mult la : Ena Lykke Olesen

1 COMENTARIU

  1. Buna seara draga mea sarutari de maini si o seara minunata pentru dulcea si gingasa ta fiinta .Multumesc mult pentru ocazia creata pentru romani ce lucreaza in Danemarca de putea comunica intre ei.De asemeni va multumesc mult si pentru deschiderea fiintei dumneavoastra catre noi romaniisi in mod special pentru invitatia adresata cu ocazia sarbatorilor pascale Invierea lui Iisus Hristos .Imi exprim regretul ca nu pot onora cu prezenta mea la aceasta invitatie deoarece este imposibil de renuntat la planificarea facuta mult mai inainte pentru aceste zile . Sper sa gasesc intelegere si atentia dumneavoastra intr-o comunicare viitoare si prileju de a ne creea ocazia de a ne cunoaste reciproc.Rog sa-mi permiteti sa ma prezint : .Ma numesc Nicu Aielesei din Pascani , Romania presedintele unei asociatii non-profit ,Sunt un ins cu bune maniere,fara vicii ,serios,afectos,respectos ,subordonare afectiva si forte sentimental si credincios pentru orice fiinta de pe tera si in mod special fiinta umana. De profesie inginer, cu o vasta experenta de peste 37 ani in tehnica ca specialist mecanic in domeniul Masini Unelte ,..instalatii tehnico sanitare,incalzire si aier conditionat . Deasemeni pot asigura asistenta cu multa abilitate ca persoana tehnica in orice servicii din spitale,restaurante ,hoteluri si case de vacanta . Daca toate acestea te-au convins, impresionat si te intereseaza o relatie sincera de prietenie,colaborare,te rog sa confirmi neintarziat la pt_nicul@yahoo.com fiindca si eu doresc foarte mult sa va cunosc . Daca nu sunt obiectii si considerati a fi bine venita si meritorie chemarea mea doresc colaborare.Ca urmare ,cu permisiunea d-tra pentru o buna comunicare, va rog trimiteti – mi adresa personala de email. Va multumesc pentru intelegere si astept raspunsul d-tra la adresa pt_nicul@yahoo.com .Cu stima,respect si calde imbratisari de la -Nicu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here