AcasăCopenhagaEmbassy of Denmark in Romania: Ziua Drapelului, Danemarca aduce un omagiu eforturilor...

Embassy of Denmark in Romania: Ziua Drapelului, Danemarca aduce un omagiu eforturilor remarcabile ale danezilor care sunt sau au fost desfășurați în străinătate în misiuni internaționale

-

Astăzi, de 🇩🇰  Ziua Drapelului, Danemarca aduce un omagiu eforturilor remarcabile ale danezilor care sunt sau au fost desfășurați în străinătate în misiuni internaționale – soldați, funcționari publici, ofițeri de poliție, personal de salvare și lucrători din domeniul sănătății.
 
Ziua va fi sărbătorită în toată Danemarca și în capitala Copenhaga, ziua este comemorată cu o ceremonie oficială de depunere a coroanelor de flori și un serviciu de pomenire pentru căzuți la datorie ai Danemarcei.

Today, on 🇩🇰 Flag Day, Denmark pays tribute to the outstanding efforts of Danes who are or have been deployed abroad on international missions – soldiers, civil servants, police officers, rescue personnel and health care workers among others.
The day will be celebrated across all of Denmark and in the capital of Copenhagen, the day is commemorated with an official wreath laying ceremony and a memorial service for Denmark’s fallen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

Radu Hossu: Rezumatul de noapte (06.05 ora 04.30)

– Mairupol. Cu ajutorul unui electrician trădător, rușii au reușit să intre în interiorul complexului și de două zile se duc lupte în interior....