AcasăCopenhagaEmbassy of Denmark in Romania: Ziua Drapelului, Danemarca aduce un omagiu eforturilor...

Embassy of Denmark in Romania: Ziua Drapelului, Danemarca aduce un omagiu eforturilor remarcabile ale danezilor care sunt sau au fost desfășurați în străinătate în misiuni internaționale

-

Astăzi, de 🇩🇰  Ziua Drapelului, Danemarca aduce un omagiu eforturilor remarcabile ale danezilor care sunt sau au fost desfășurați în străinătate în misiuni internaționale – soldați, funcționari publici, ofițeri de poliție, personal de salvare și lucrători din domeniul sănătății.
 
Ziua va fi sărbătorită în toată Danemarca și în capitala Copenhaga, ziua este comemorată cu o ceremonie oficială de depunere a coroanelor de flori și un serviciu de pomenire pentru căzuți la datorie ai Danemarcei.

Today, on 🇩🇰 Flag Day, Denmark pays tribute to the outstanding efforts of Danes who are or have been deployed abroad on international missions – soldiers, civil servants, police officers, rescue personnel and health care workers among others.
The day will be celebrated across all of Denmark and in the capital of Copenhagen, the day is commemorated with an official wreath laying ceremony and a memorial service for Denmark’s fallen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read