AcasăPrima pagina3-6 mai 2012, se va organiza în localitatea Lem din Danemarca, întâlnirea...

3-6 mai 2012, se va organiza în localitatea Lem din Danemarca, întâlnirea tinerilor Centrului de tineret „Sfântul Voievod Ştefan cel Mare” al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord

Ambasada României la Copenhaga îi anunţă pe toţi cei interesaţi că Episcopia Ortodoxă a Europei de Nord va organiza în perioada 3-6 mai 2012, în localitatea Lem din Peninsula Iutlanda, întâlnirea generală a tinerilor din Centrul de tineret „Sfântul Voievod Ştefan cel Mare”.

Pentru mai multe informaţii vă recomandăm să accesaţi http://episcopiascandinavia.se/

În perioada 3-6 mai 2012, se va organiza în localitatea Lem din Peninsula Iutlanda, Danemarca, întâlnirea generală a tinerilor Centrului de tineret „Sfântul Voievod Ştefan cel Mare” al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord,
cu tema:
„Tinereţea care alină. Grija tinerilor faţă ce cei aflaţi în suferinţă”

Anul 2012 este proclamat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române Anul omagial al Sfântului Maslu şi al îngrijirii bolnavilor.

La această întâlnire vor participa alături de tinerii români, suedezi, norvegieni şi danezi, Preasfinţitul Episcop Macarie Drăgoi, însoţit de preoţi din parohiile din Episcopia Ortodoxă Română a Europei de Nord şi Părintele Ioan Cojanu, Stareţul Mănăstirii „Sfântul Ioan Botezătorul” din Alba-Iulia.

RELATED ARTICLES

3 COMENTARII

  1. Deci cu asta se ocupa ambasada? Cu popi si alte inutilitati? Cand ai o problema si ceri ajutorul ambasadei habar n-au de nimic. Ca sa nu mai zic ca aia de la ambasada nu stiu o boaba de daneza.

  2. D-mnule … inteleg ca fa oftica Ambasada romana, si aveti experiente nu prea bune cu dansii, dar ce va pasa daca Ambasada se ocupa si de a re-anunta evenimente culturale si religioase de origine romana care se desfasoara in DK ?!

    Oricum, acest eveniment nu este instaurat de Ambasada, ci de Episcopia Ortodoxa Romana a Europei de Nord.

    O zi placuta.

  3. antinevralgic….
    cate greutati ai nu le ai degeaba…ci ca sa te trezesti!!! continua tot asa si nu o sa-ti mearga bine niciodata si poti da vina pe oricine numai pe tine nu. Mantuieste-te!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca