AcasăPrima paginaAcum puteti viziona programe, showuri si filme romanesti in Danemarca

Acum puteti viziona programe, showuri si filme romanesti in Danemarca

Interviu cu dl. Bogdan, expert in instalarea antenelor satelit si receptionarea programelor TV romanesti in Danemarca.

danemarca.dk : Ati lansat un proiect de instalare a antenelor de staelit pentru ca romanii din Danemarca sa poata viziona programele romanesti. Cum merge ?
Antene Satelit : Programul este demarat din anul 2012. Un program in continua dezvoltare pentru a incerca sa oferim o calitate cat mai buna clientilor nostri.

danemarca.dk : Ce fel de apartura folositi. In ce consta aceasta ?
Antene Satelit : Pentru detectie folosesc un aparat profesional importat din S.U.A.

danemarca.dk : Care este oferta catre clienti ?
Antene Satelit : Oferta este foarte variata in functie de necesitatile clientului. Consulanta pentru achizitionarea de echipamente pentru receptia tv, configurari receptoare iar recent am inceput si cu setari pentru receptoare cu Linux

danemarca.dk : In ce zona a Danemarcei puteti instala si cat dureaza instalarea?
Antene Satelit : Ma deplasez pe tot teritoriul Danemarcei daca clientul este de acord cu plata transportului. Trebuie avut in vedere ca o instalare la 20km sau la 200km vor avea preturi diferite. Mentionez ca pretul transportului este 1kr/km

danemarca.dk : Ce intentionati pe viitor ?
Antene Satelit : Pe viitor incercam evident sa imbunatatim calitatea serviciilor si de asemenea sa vindem si echipamente FocusSat in Danemarca.

 

Contact Antene Satelit :

Tlf. : (+45)   52  82  63  60

sau : email



Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

RELATED ARTICLES

2 COMENTARII

  1. Inainte de a veni cu aberatii de tot felul, te intreb daca stii ce sunt transponderii. Antena poate avea semnal daca o reglezi „ochiometric” dar nu poti avea semnal bun pe toti transponderii. Unui tip ii cadea semnalul de fiecare data cand trecea un TIR prin fata casei.

    Daca as face o comparatie, e ca si cum ai strange un surub „la mana” sau o o cheie dinamometrica. Poate ca nici asta nu stii ce e, nu ?

    Pai daca tot ar fi atatia cunoscatori nu s-ar ma face satfinderii si fiecare si-ar lua o busola. Sa nu confuzi o antena satelit cu grebla montata de tac-tu pe casa pentru a prinde duminica Viata satului la TVR1.

    Cat despre reusita ta, felicitari dar nu pune egal intre cele doua situatii. Spunea unu ca tacerea e o treaba buna deoarece ceilalti din jur nu isi pot da seama cat de neinformat poti fii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Comentarii

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura