Foame mare. Doi romani arestati la Fredericia pentru furt de carne dintr-un supermarket in valoare de 2000 dkr

4
892

Inca doi romani sint cautati in cazul aceluiasi furt.

Politiet anholdt kl. 14 søndag to rumænske mand og sigtede dem for tyveri af kød for 2000 kroner i SuperBrugsen på Nymarksvej i Fredericia.
Tyveriet blev begået af i alt fire udenlandsk udseende mænd, der undløb fra stedet kl. 13.20.

Men det lykkedes altså politiet at anholde to af mændene, der søndag eftermiddag var til afhøring.

De blev anholdt i en rumænsk bil på Brugsens p-plads, og i bilen fandt politiet det stjålne kød.

De to sidste mænd mangler politiet fortsat at finde.

 

Rumænere stjal kød for 2000 kroner – Fredericia

4 COMENTARII

  1. au dus halcile de carne in spate? imi vine greu sa-mi imaginez..carne de 2000 de kr..aratati-ne filmul…sau inapoiatii astia de comunisti nu au camere de supraveghere?

  2. Cum romanul e de obicei cu porcu’ ma gandesc ca doar nu iesea cu juma de porc in carca.Da poate au luat si mirodeniile,grataru,carbunii,tuica si vinul.Sau o fi fost vita? Aia e mai scumpa da tot trebuia o geanta mare sa incarce de 2000kr.Iar daca era de pui,aveau nevoie de un camion.Deci varianta care ramane este ca era carne de miermure,o incrucisare intre mielul australian si iepurele danez.Foarte scumpa :)))

  3. Cat de departe mai poate merge prostia omeneasca? Cum sa furi carne din supermarket? Poate hotii nu au realizat ca traim intr-o lume in care supravegherea din magazine-mai ales in tarile dezvoltate-a devenit tot mai stricta. Nu stiu ce sa mai cred despre asemenea indivizi care aduc dezonoare tarii noastre. Oare de ce prefera sa traiasca intr-o tara in care nu au nimic…si stau la limita subzistentei? Doar daca or fi “romani” care in tara aveau acceasi meserie, ca altfel nu pot sa imi imaginez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here