AcasăCopenhagaAmbasada României la Copenhaga: Campanie de prevenire a traficului de persoane

Ambasada României la Copenhaga: Campanie de prevenire a traficului de persoane

Ambasada României la Copenhaga lansează campania de informare și prevenire a traficului de persoane, prin informarea opiniei publice cu privire la adevărata dimensiune a acestui fenomen infracţional. Ne îndreptam atenția cu precadere spre tinerii care pot deveni foarte ușor victime ale traficului de persoane, în baza unor promisiuni pentru un trai mai bun, promisiuni care ascund în spatele lor experiențe nedorite.

campanieambadk

În cadrul acestei campanii, Ambasada României la Copenhaga va distribui, în următoarele trei luni, cetățenilor români aflați în autocarele firmelor care asigură transportul persoanelor din România în Danemarca, pliantul de informare, interesul nostru fiind acela ca informaţia să ajungă la un număr cât mai mare de beneficiari și de a responsabiliza şi conştientiza cetăţenii cu privire la acest fenomen în vederea prevenirii victimizării acestora.

De asemenea, au fost efectuate demersurile necesare pentru realizarea, în cooperare cu organizația daneză FIU Equality, a unei broșuri de informare, inclusiv cu elemente suplimentare antitrafic, a cetățenilor români care călătoresc în Danemarca în căutarea unui loc de muncă.

 

sursa :  http://copenhaga.mae.ro/local-news/1367

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca