Astra, spionată de FC Copenhaga. ”M-a surprins evoluția lor, mai puțin reușită”

0
891

Conducerea tehnică a lui FC Copenhaga îşi ia notiţe înaintea disputei cu Astra. Antrenorul secund al danezilor a fost deja la Giurgiu pentru a-i urmări pe alb-negri. Brian Priske a asistat la partida dintre Astra și Dinamo,pierdută de campioana României cu scorul de 4-1.

La finalul jocului, pierdut de giurgiuveni, Brian Priske s-a declarat surprins de înfrângerea Astrei, dar e convins că în meciul cu ei, echipa lui Șumudică, va arăta altfel.

”Nu au jucat atât de bine cum au făcut-o cu alte ocazii. Noi am avut un meci bun cu ei în urmă cu câteva săptămâni şi acum a fost o dispută diferită. Noi am avut un meci bun în Danemarca şi acesta este cel mai important lucru.

Mai avem câteva zile să ne pregătim pentru cel cu Astra. Cred că este un meci deschis, acum orice se poate întâmpla. Sunt două echipe foarte bune aşa că trebuie să vedem în următoarele săptămâni”, a declarat Brian Priske.

Lideri în campionat, danezii de la FC Copenhaga au marcat 7 goluri în primele două etape, fără să primească vreunul. Delaney si Verbic sunt golgheterii echipei, cu câte două reușite.

1463991952_scanpix-20150709-233411-l

Partida dintre Astra și FC Copenhaga se va disputa miercuri, 27 iulie, de la ora 20:30 și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

mai mult la :  http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Champions+League/Astra+spionata+de+FC+Copenhaga+M-a+surprins+evolutia+lor+mai+put

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here