Cadou inedit pentru actrita Adela Popescu, din partea iubitului: o excursie în Danemarca

0
810

Adela Popescu si-a sarbatorit ziua de nastere miercuri, cand a primit din partea iubitului ei, Radu Valcan, si un cadou: o excursie peste hotare. Acesta nu i-a spus insa dinainte destinatia, avertizand-o doar sa-si ia si cateva haine mai groase cu ea.

„Sa-ti iei liber pe 7, 8, 9, 10 octombrie, pentru ca plecam din tara. Nu ma intreba unde, pentru ca nu vei afla”, asa a sunat invitatia, povesteste pe blog Adela Popescu, amintindu-si ca a vrut sa stie macar daca drumul se va face cu avionul, sperand sa obtina ceva indicii. I s-a raspuns afirmativ, insa mai multe nu a aflat.
Ba mai mult, a dat si „cu batul in balta”, dupa cum recunoaste actrita, spunandu-i iubitului ca ar fi preferat sa mearga undeva mai aproape de casa, cu masina, la Rasnov, de exemplu. „Stateam linistiti, pe 8 de ziua mea mancam bucate romanesti, nu ne mai complicam cu meniul restaurantului cu stele Michelin unde zici ca ai rezervat”, isi aminteste ca a raspuns Adela Popescu.

„N-o sa ma mir daca asta va fi ultima oara cand o sa-mi mai faca o surpriza de genul asta. Sau de oricare gen”, a scris pe blog cantareata.

Fara a fi descurajat de o asemenea reactie, Radu Valcan si-a urcat iubita in avion si a dus-o la Copenhaga, o destinatie la care vedeta admite ca nu s-a asteptat niciun moment. „Evident, nu as fi ghicit nici in 1.000 de vieti”, a scris Adela dupa ce a ajuns la destinatie, marturisind: „Deja mi-e teama pentru la anul!”.

 

mai mult la :   http://www.ziare.com/vedete/vedete-romanesti/cadou-inedit-pentru-o-actrita-romanca-din-partea-iubitului-deja-mi-e-teama-pentru-la-anul-1326655

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here