Informaţii noi apar în ancheta privind bărbatul din Alba care şi-a biciuit cele trei fiice minore, de 6, 8 şi 11 ani, pănă la sânge. Poliţia a fost sesizată de reprezentanţii unei asociaţii din Danemarca.

Realitatea şocantă din familia Muntean, din satul Geoagiu de Sus, comuna Stremţ, a fost făcută publică de reprezentanţii unei asociaţii de binefacere din Danemarca. Aceştia realizau în perioada respectivă o activitate de selectare a copiilor din sat care urmau să participe la o tabără de vară finanţată de organizaţie. Printre minorii vizaţi erau şi cele trei fete agresate cu bestialitate de tatăl lor.

Imediat ce a văzut rănile suferite de cele trei copile, reprezentantul asociaţiei a sesizat poliţia. A doua zi dimineaţă, tatăl fetelor a fost ridicat de acasă şi dus direct în arestul Poliţiei. Fotografiile cu rănile suferite de cele trei fete bătute cu biciul sunt şocante.

În urma primelor investigaţiilor efectuate de poliţişti a rezultat că, cele 3 minore, ar fi fost lovite, cu un bici, de către tatăl lor aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, suferind leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 4 – 5 zile de îngrijiri medicale, după cum rezultă din certificatul medical obţinut în urma examinării medico-legale care a avut loc în data de 29 iulie 2019”, se precizează în comunicatul IPJ Alba.

Citeste mai mult: adev.ro/pvo46b

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.