AcasăStiriCorectam si ne cerem scuze fata de Ambasada României (de aceasta data...

Corectam si ne cerem scuze fata de Ambasada României (de aceasta data au dreptate, desi in alte multe cazuri nu, spre exemplu nu au publicat decit a doua zi despre evenimentul IT din Copenhaga)

Mesjul sosit de la Institutul Cultural Român de la Stockholm, dupa ce i-am rugat sa confirme datele Zilelor Culturii Romänesti de la Copenhaga.

Buna ziua,
Multumim si noi pentru preluarea informatiei. Evenimentul mentionat de Timp Romanesc este acelasi, cred insa ca s-a produs o confuzie si data a fost preluata gresit.
Cu cele mai bune ganduri,
Echipa ICR Stockholm

mai jos Comunicatul Ambasadei României la Copenhaga :

COMUNICAT DE PRESĂ – Remus Azoiței și Eduard Stan în concert la Copenhaga

Ambasada României la Copenhaga și Institutul Cultural Român din Stockholm organizează la 18 iunie 2014, începând cu orele 19.00, un concert susținut de muzicieni români de renume, Remus Azoiței (vioară) și Eduard Stan (pian) la Black Diamond.

Programul concertului va include cele mai cunoscute sonate ale compozitorilor Gabriel Fauré și George Enescu (Sonata pentru vioară nr. 1 în La major op. 13, respectiv Sonata pentru vioară nr. 3 în La minor în caracter popular românesc). Persoanele interesate să participe la eveniment pot achiziționa bilete în varianta online (accesând pagina http://www.billetlugen.dk/musik/34398/rumaensk-aften-i-den-sorte-diamant/) sau direct de la sediul Black Diamond.

Alte detalii

Remus Azoiţei și Eduard Stan, reputați muzicieni români cu o carieră internațională impresionantă, au stabilit o colaborare de succes concretizată în proiecte derulate în decursul a peste un deceniu. Unul dintre aceste proiecte comune vizează înregistrarea operelor complete pentru vioară și pian ale lui George Enescu, primită cu aprecieri deosebite din partea criticilor de specialitate la nivel mondial.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca