AcasăDanemarcaCostel Gâlcă, antrenorul care a adus ultimul titlu la FCSB, poate pleca...

Costel Gâlcă, antrenorul care a adus ultimul titlu la FCSB, poate pleca de la Vejle

-

A confirmat-o chiar directorul tehnic al danezilor, Jacob Krürger, care susține că antrenorul român și-ar dori o altă echipă mai mare. Însă nu este exclus ca fostul mijlocaș să accepte prelungirea contractului.

„Există un dialog cu el în legătură cu multe aspecte, adică aspecte normale în privinţa unui antrenor. Dialogul decurge bine, iar ambele părţi au ajuns la concluzia că mai întâi trebuie să ne asigurăm locul pentru ca apoi să discutăm concret”, a spus Jacob Krüger, potrivit publicației Tipsbladet.

Costel Gâlcă s-a plâns de mai multe ori că echipa sa, Vejle, oferă unele dintre cele mai mici salarii din Danemarca, iar cel mai mare este de 10.000 de euro. Atfel, e posibil ca antrenorul român să fie nemulțumit în continuare de acest aspect, pe lângă partea sportivă. Asta deși anul trecut, Gâlcă a devenit campion.

mai mult la    /www.digisport.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

Camere de supraveghere cu inteligență artificială, în spitalele din Danemarca. Timpul...

Camerele video cu inteligenţă artificială supraveghează starea medicală a celor internaţi în secţia de geriatrie a unui spital din Danemarca. Sistemul detectează mișcările fiecărui...