Danemarca: statul trebuie sa-i ajute pe musulmanii care vor sa paraseasca Islamul

0
939

Partidul Popular Danez anti-imigrare solicită un program național de ajutorare a musulmanilor care parasesc Islamul.

df-annoncer2008

Purtătorul de cuvânt al Partidului Popular Danez, Martin Henriksen, vrea să vadă un pas facut de catre stat, in sensul ajutorarii musulmanilor care doresc să renunțe la religia lor, dar se simt hărțuiți sa si-o pastreze, informeaza Sputnik.

„Am văzut, din păcate, multe exemple de persoane care doresc să paraseasca Islamul, dar le vine greu sa faca asta sau nu indraznesc sa o facă, pentru că se tem de represalii din partea anumitor grupuri din cadrul comunităților musulmane ale Danemarcei”, a declarat Henriksen, pentru publicatia Politiken.

Aproximativ 250.000 de musulmani trăiesc, acum, în Danemarca, iar unii dintre ei se confruntă cu o rezistență dura, atunci când doresc să părăsească credința, informeaza Sputnik.

– See more at: http://www.lonews.ro/stiri/politici/18630-danemarca-statul-trebuie-sa-i-ajute-pe-musulmanii-care-vor-sa-paraseasca-islamul.html#sthash.I7R3LPJa.dpuf

http://www.lonews.ro/stiri/politici/18630-danemarca-statul-trebuie-sa-i-ajute-pe-musulmanii-care-vor-sa-paraseasca-islamul.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here