AcasăPrima paginaDanezii de la Dynamicweb caută parteneri în România

Danezii de la Dynamicweb caută parteneri în România

Compania de origine daneză Dynamicweb, furnizorul unei platforme integrate de business pentru gestionarea prezenţei online prin website-uri, magazine online şi online marketing, a intrat pe piaţa din România, unde va căuta să-şi dezvolte o reţea de parteneri, a declarat Torben Kragelung, vicepreşedinte pentru vânzăeri şi marketing al companiei.

„Considerăm că România are un potenţial enorm pentru platforma online de business Dynamicweb. Deschiderea biroului de la Bucureşti ne oferă şansa de a construi o reţea de parteneri în România şi în ţările învecinate şi de a le asigura atât partenerilor, cât şi clienţilor acces la serviciile noastre, în limba nativă. Fiecare piaţă este diferită, cu cerinţe şi aşteptări proprii, însă prezenţa locală ne permite să ascultăm, să înţelegem şi să răspundem prompt acestor cerinţe”, a spus Kragelung.

Potrivit oficialilor companiei, Dynamicweb este o platformă integrată de business care asigură gestionarea prezenţei online atât pentru companiile B2B cât şi pentru cele B2C prin convertirea traficului online în leaduri de vânzări, respectiv creşterea loialităţii consumatorilor prin interacţiune constantă cu aceştia.

Compania are peste 4.000 de clienţi la nivel mondial, iar peste 20.000 de website-uri au fost construite pe această platformă. Firma are peste 200 de parteneri certificaţi în ţări din Europa, America de Nord şi America de Sud.

În România, operaţiunile companiei sunt conduse de Adrian Ursu.

 

….Danezii de la Dynamicweb caută parteneri în România

RELATED ARTICLES

3 COMENTARII

  1. omu cand se plictiseste, mai vrea si el sa ia o tzeapa mica, asa ca sa simta ca traieste… si atunci se duce sa faca „afaceri” si la Rrominia… ha ha ha

  2. Pentru cei din Romania,daca doriti tepe imperiale,faceti afaceri cu scandinavii.Daca nu doriti nu faceti.Tepari si interlopii romani trebuie sa stie ca sunt la nivel de grupa mica fata de scandinavi.Deci nu incercati,scandinavii au experienta de la cei cu tichie si carlionti.Nu aveti sanse.Sunt aia care au tepuit toata planeta,iar in Scandinavia s/a rasturnat caruta cu ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca